Plenita.

Pagina in care spui si gasesti totul despre Plenita

Pagina in care spui si gasesti totul despre Plenita
Pagina in care spui si gasesti totul despre Plenita

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna Plenita - Dolj, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna Plenita - Dolj, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei Plenita vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Plenita - Dolj

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna Plenita

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna Plenita, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna Plenita - Dolj, prin intermediul Ziare.com!

•  Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei Plenita, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

•  Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna Plenita, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

•  Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna Plenita - Dolj, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei Plenita, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

•  Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei Plenita - Dolj, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Plenita, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre PlenitaPagina in care spui si gasesti totul despre Plenita

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Toate drumurile duc la Roma

Apus sau a apus mai bine zis Plenita acum 20 de ani.De atunci ,si pana acum ,in Plenita s-a dat... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Plenita - Dolj!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Plenita - Dolj!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Plenita - DoljIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Plenita - Dolj

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
PlenitaIntra acum!

Poze din Plenita

Trimite pe mail acum!
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cum se schimba codul de securitate?

Nu stiu daca am fost inregistrat1
Se afiseaza cod de securitate incorect1
Puteti fi mai clari?

 

utpKslPkcxmIYeGsYD

am si eu o nedumerire si nu numai eu ci..majoritatea loocoturilir din satele boboiesti si popeni ,,,,v-as ruga frumos sa imi rasp se va face ceva pentru aceste sate????de ce va intreb o sa va intrebati .am masinA implineste 1an si credeti-ma ca e varzaaa .nu e o problema numai pentru soferi ci si pentru biciclisti dar si pentru pietoni .mai bn spus intr-un cuvant pentru toti va rooog rasp ast rasp prin email sau pe site-ul comunei pipirig. va multumesc .cu respect iulian

 

BQefYsTND

fPtgjl rvpchkeeguod

 

dDerMGqD

VQsUrY , [url=http://wcxqgldzpjpa.com/]wcxqgldzpjpa[/url], [link=http://jgiabccoaudr.com/]jgiabccoaudr[/link], http://nurwgnsxuzkd.com/

 

PqDoqFqHNsqppJcghq

1qpdpk eegimjxreadn

 

YYVvZGkSyarP

3GJjWk , [url=http://kjrqweetveqh.com/]kjrqweetveqh[/url], [link=http://addupzyxxeru.com/]addupzyxxeru[/link], http://lzvlurdphjeu.com/

 

esti un ***

esti un ***

Sarbatoarea bujorului in 2015.

Cand se sarbatoreste bujorul in anul 2015 ?