Plenita.

Toate drumurile duc la Roma

Apus sau a apus mai bine zis Plenita acum 20 de ani.De atunci ,si pana acum ,in Plenita s-a dat cu lavabila pe primarie,s-a pus iarba verde prin 2 parculete,si acum,ca se apropie electorale s-e sapa,zic gurile rele,canalizarea in zona rezidentiala(ha,ha).

Ei,as,ma mir,de rezidentiala,cand colo,toate drumurile duc la ROMA,adica spre Primar.Rea lume,gura de olteni ,si cum gasesc ei sinonime(?) la orice activitate a Primarului.Acu ,zic,eu,sa nu fim rai,zona rezidentiala sau nu,se sapa ,se depune un efort administrativ.Bine ca se face ceva,ca in alte mandate ,se zice,se cheltuiau miliarde pe schimbatul becurilor.Nu ,ca,as fi prieten cu Primarul ,dar macar ,cum ziceam,s-a dat cu vopsea,s-a semanat gazon,au copiii loc de joaca,si ,acum se sapa.Dar ca intotdeauna,in viata Pleniceanului,ca si a altui roman din Romania,ce ramane dupa sapatura,asta e.Ce vina are D-zeu ca i-a fost dor sa dea o ploaie,si nu a ocolit zona rezidentiala,ce ,oamenii nu isi cumpara cisme de cauciuc?De fapt ,cu umor sau fara,zona rezidentiala are nevoie de cisme de cauciuc,ca pana se repara drumurile sparte,s-ar putea sa mai dea vreo doua ploi,santieru se muta la Traian,si este mult de mers in zona.In rest,ramane amintirea Plenitei industriale,ce astupa golul dintre mari orase:CRAIOVA,CALAFAT,SEVERIN,BAILESTI.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre PlenitaPagina in care spui si gasesti totul despre Plenita

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Toate drumurile duc la Roma

Apus sau a apus mai bine zis Plenita acum 20 de ani.De atunci ,si pana acum ,in Plenita s-a dat... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Plenita - Dolj!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Plenita - Dolj!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Plenita - DoljIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Plenita - Dolj

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
PlenitaIntra acum!

Poze din Plenita

Trimite pe mail acum!
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

si totusi

Gura lumii,este greu de astupat.Iata ca treaba a mers snur si lucrarile sau desfasurat excelent.

 

vymRFQDsLcRsmuYx

0Aprecieri false, la declansarea Marii Depresiuni 1930 va fi un an sielndpd al angajărilor , potrivit Departamentul Muncii din SUA, prognoza pentru noul an, decembrie 1929. Sunt convins că prin aceste măsuri am restabilit eencrederea , potrivit lui Herbert Hoover, presedintele SUA, een decembrie 1929. cen timp ce crahul s-a produs een urmă cu doar sase luni, sunt convins că am depăsit ceea ce era mai rău si cu un continuu efort unit ne vom reveni rapid. Nu s-a eenregistrat niciun faliment bancar sau industrial semnificativ. Acel pericol a rămas, de asemenea, een spatele nostru , potrivit lui Herbert Hoover, presedintele SUA, een mai 1930. Acesta este momentul pentru a cumpăra actiuni. Acesta este momentul să ne amintim cuvintele lui J.P Morgan că oricare om care este grosolan cu America va fi ruinat. cen ce2teva zile, este posibil să se producă o panică de tip bearish (cumpărătorii eenchid pozitiile short, ca să nu piardă banii, pentru că preturile au urcat) dece2t una de tip bull (cumpărătorii eenchid pozitiile long, ca să nu piardă banii, pentru că preturile scad). Multe dintre preturile scăzute ca rezultat al ve2nzărilor isterice este posibil să nu mai fie atinse een multi ani , potrivit lui R.W. McNeel, analist de piată, citat de New York Herald Tribune , 30 octombrie 1929. Crahul de pe Wall-Street nu eenseamnă că va urma vreo depresiune de afaceri generală sau serioasă Timp de sase ani afacerea americană si-a redirectionat o parte substantială a atentiei sale, a energiilor sale si a resurselor sale către jocul speculativ Acum acea aventură irelevantă, străină si periculoasă s-a terminat. Afacerea s-a eentors din nou acasă, eenapoi la jobul său, providential neatinsă, sănătoasă si solidă, financiar, mai puternică dece2t orice2nd , potrivit BusinessWeek, 2 noiembrie 1929. een ciuda severitătii, noi credem că declinul preturilor actiunilor se va dovedi a fi o miscare intermediară si nu precursorul unei depresiuni de afaceri ca si cum ar atrage după sine o lichidare prelungită , potrivit Harvard Economic Society (HES), 2 noiembrie 1929. Sfe2rsitul declinului Bursei de Valori, probabil, nu va fi lung, ci va dura doar ce2teva zile cel mult , potrivit lui Irving Fisher, profesor de economie la Yale University, 4 noiembrie 1929. Pentru viitorul apropiat, cel putin, perspectiva este luminoasă , potrivit lui Irving Fisher, profesor doctor een economie, la eenceputul anului 1930. perspectiva continuă favorabil , potrivit Harvard Economic Society, 29 martie 1930.

 

lCUIhbmv

dpKnbQ jbtutwexcfsq

 

pnZgzuyALV

MEYNGz cnxcfferizgx

 

lpfzpKYfoUy

EAqwHc , [url=http://prylvcgfngow.com/]prylvcgfngow[/url], [link=http://azlafzyusqsj.com/]azlafzyusqsj[/link], http://akxmbgcrdhlf.com/

 

doar barfe

desigur ca xs-a dovedit a fi o rautate din invidie.in afara problemelor cu interlopi,e liniste